lunes, 3 de octubre de 2011

Aquesta setmana: Peter Murphy


­

Primer Melòmans Sense Manies de la temporada aquesta nit i tots els dilluns de 21:00h a 22:00h. De la bona experiència del SXX de l'any passat neix el present Melòmans Sense Manies, que seguirà sent el programa de monografies de Ràdio Silenci. Aquest any dedicarem el programa als músics o esdeveniments musicals que tinguin pensat visitar casa nostra properament.



Comencem aquesta nit presentant al Peter Murphy, l'anomenat "padrí del gòtic", que visita la Sala Bikini el dimarts 4 d'octubre. L'ex-líder de la Bauhaus, banda pionera de principis dels 80, ve a presentar el seu nou treball en solitari, Ninth (2011). Al programa repassarem la seva trajectòria des de la època de la Bauhaus i les influències de personatges com el gran David Bowie, passant pels seus discos en solitari i la seva paulatina aproximació al pop i al misticisme islàmic. Acabarem amb música en directe amb en Quim Ramos, el músic del Melòmans, interpretant la seva personal visió del Bela Lugosi is dead, la primera cançó gòtica de la història. 



Gràcies a la col·laboració amb La Porta Clàssica assistirem també al directe de Peter Murphy i penjarem la corresponent crítica musical a www.lpc3.com, fusionant d'aquesta manera la presentació per ràdio d'una banda amb la seva crítica musical.



Esteu tots convidats a escoltar el Melòmans Sense Manies, cada dilluns de 21:00h a 22:00 a Ràdio Silenci.

Playlist del programa:

  1.  Bela Lugosi's dead (Bauhaus)
  2.  Ziggy Stardust  (David Bowie)
  3.  Silent Hedges (Bauhaus)
  4.  Strande kind of love
  5.  Cuts you up
  6.  Your face
  7.   Hurt
  8.  Cover de Bela Lugosi's dead per Quim Ramos

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario